Johdanto
Maailman kenties monikäyttäisin ja ehdottomasti yksi suosituimmista ruuista, tacot, valtaavat nyt ravintoloiden buffetpöydät ja tarjoiluastiat teeman ajaksi. Tacotarian-teema johdattaa niin henkilöstöravintola-asiakkaat kuin koulujen ja päiväkotien lapsetkin lounasajaksi Meksikolaiseen karnevaalitunnelmaan ja runsaaseen makumaailmaan.
Mitä uutta?
Paulig on toteuttanut asiakkailleen Tacotarian-teemakonseptin, joka toteutetaan vuonna 2020 kaikissa ISS-ravintoloissa. Tarkoitus on tarjota asiakkaille elämyksiä loistavien makujen ja kauniin ruuan esillelaiton kautta. Tarkoitus on myös houkutella asiakkaita maistamaan uudella tavalla maustettuja kasviksia ja kasviproteiineista valmistettuja pää- ja lisukeruokia.
Mitä hyötyä tästä on?
Teemalla on tarkoitus ilahduttaa asiakkaita. Ravintoloiden tulee tarjota asiakkailleen sopimuksen mukaisesti teemoja ympäri vuoden. Lisäksi Tacotarian-teema mahdollistaa kannattavaa lisämyyntiä ja hyvän markkinoinnin kautta sen avulla on mahdollista houkuttella uusia asiakkaita lounasravintolaan.
Teemaa varten on tilattavissa Pauligilta ilmaista markkinointimateriaalia. Teemareseptiikka löytyy Aromista.
Teemasta tehty esitys löytyy Ruokailupalveluiden sähköisestä toimintakäsikirjasta (OPF kpl 4.1.4. Teemat ja kampanjat: Tacotarian-teema: https://opf.issworld.com/fi-fi/processes/coredeliveryprocesses/servicedeliverymanagement/cateringv20/execute/talentplanning/talentretention).
Milloin voin aloittaa?
Teeman voi toteuttaa valitsemanaan ajankohtana vuoden 2020 aikana. Teema on myös toteutettavissa useaan kertaan.
Mitä tämä maksaa?
Tacotarian teemalla on mahdollista saada kustannussäästöjä raaka-aineiden osalta, sillä teema kannustaa valitsemaan lautaselle enemmän edukkaita kasviksia ja vihanneksia ja vähemmän kalliimpia proteiinikomponentteja.
Markkinointimateriaalit ovat tilattavissa ilmaiseksi Pauligilta. Tilauskaavake löytyy Ruokailupalveluiden OPF:stä (kpl 4.1.4. Teemat ja kampanjat: Tacotarian-teema).
Mitä minun tulee tehdä?
- Valitse ajankohta, jolloin toteutat Tacotarian-teeman
- Tilaa markkinointimateriaali Pauligilta. Tilauskaavake löytyy OPF:stä.
- Tee Aromiin teema-ajan ruokalista.
- Koristele ravintolasali ja buffetpöytä, toteuta teemareseptiikka ja kerää asiakkailta palautetta teemasta.