Omavalvonnan nettikoulutus

Mitä esimerkiksi tarkoittaa, jos Oiva-raportissa on maininta, että huoneenlämmössä säilytettävien tuotteiden varastoinnissa on pieniä puutteita? Onko mahdollisesti varastossa avattuja pakkauksia suojaamatta tai tuotelaatikoita varaston lattialla?

Mitä uutta?

Omavalvontaan on tehty verkkokoulutusmateriaali, joka pohjautuu yrityksemme omavalvontasuunnitelmaan ja siihen tehtäviin päivityksiin sekä toimipisteiden Oiva-raportteihin.

Koulutusmateriaalilla ei korvata hygieniapassia, vaan sen tarkoituksena on ylläpitää ja päivittää työntekijöiden tietoja alan kehityksen mukana: uusia valmistusmenetelmiä otetaan käyttöön ja lainsäädännöt kehittyvät. Materiaalia voi käyttää yrityksemme omavalvontakäytäntöjen perehdyttämiseen.

Mitä hyötyä tästä on?

ISS Verkkokoulutuksien suorittaminen ei vaadi mitään erityistä laitteistoa tai ISS:n työpaikalla oloa. Koulutukset ovat verkkopohjaisina avattavissa millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys ja -selain.

Koulutukset löytyvät osoitteesta verkkokoulutus.iss.fi ja niihin tulee kirjautua käyttäen käyttäjätunnuksena omaa ISS AD-tunnusta. Tarvittaessa oma esimies näkee tunnuksen JohtISS-järjestelmästä HR-raportilta. Salasanana puolestaan muodostetaan näin: iso i-kirjain + ISS henkilönumero + _ + syntymävuosi kahdella numerolla, esimerkiksi I123456_80.

Milloin voin aloittaa?

Omavalvonnan verkkokoulutus on valmiina käytettäväksi. Se löytyy MyLearninigistä nimellä: Ravintolan omavalvonta -verkkokurssi. 

Mitä minun tulee tehdä?

  1. Kirjautua MyLearningiin ja suorittaa Ravintolan omavalvonta -verkkokurssi.
  2. Jokaisen ruokailupalveluiden työntekijän tulee suorittaa ISS:n omavalvonnan verkkokoulutus.
  3. Verkkokoulutus päivittyy omavalvontasuunnitelman päivittyessä ja työntekijöiden osaaminen pidetään ajan tasalla suorittamalla verkkokoulutus kerran vuodessa.
Seuraava