Chefstein on ISS ravintoloissa käytössä oleva digitaalinen omavalvontajärjestelmä. Järjestelmään tallennetaan kaikki omavalvonnassa vaadittavat kirjaukset ja lisäksi valmistuskeittiöissä olevan automaattisen laitteiden lämpötilaseurannan tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti järjestelmään. Kaikilla ISS:n ravintolatyöntekijöillä tulee olla perusymmärrys Chesftein-järjestelmän käytöstä ja perehdyttämisen avuksi on nyt tehty Chefstein-verkkokoulutus.
Mitä uutta?
Omavalvontaan on jo aiemmin tehty verkkokoulutusmateriaali, joka pohjautuu yrityksemme omavalvontasuunnitelmaan ja siihen tehtäviin päivityksiin sekä toimipisteiden Oiva-raportteihin. Omavalvontakokonaisuutta on nyt täydennetty Chefstein-verkkokurssilla, jonka suoritettua työntekijä osaa käyttää digitaalista omavalvontajärjestelmää keittiön arjessa.
Näillä koulutusmateriaaleilla ei voi korvata hygieniapassia, vaan tarkoituksena on ylläpitää ja päivittää työntekijöiden tietoja alan kehityksen mukana: uusia valmistusmenetelmiä otetaan käyttöön ja lainsäädännöt kehittyvät. Materiaalia voi käyttää yrityksemme omavalvontakäytäntöjen perehdyttämiseen.
Mitä hyötyä tästä on?
ISS Verkkokoulutuksien suorittaminen ei vaadi erityistä laitteistoa tai ISS:n työpaikalla oloa. Koulutukset ovat verkkopohjaisina avattavissa millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys ja -selain.
Koulutukset löytyvät osoitteesta verkkokoulutus.iss.fi ja niihin tulee kirjautua käyttäen käyttäjätunnuksena omaa ISS AD-tunnusta. Tarvittaessa oma esimies näkee tunnuksen JohtISS-järjestelmästä HR-raportilta. Salasanana puolestaan muodostetaan näin: iso i-kirjain + ISS henkilönumero + _ + syntymävuosi kahdella numerolla, esimerkiksi I123456_80.
Milloin voin aloittaa?
Chefstein-verkkokurssi ja omavalvonnan verkkokoulutus ovat valmiina käytettäviksi. Nämä löytyvät MyLearninigistä nimellä: Fredman Chefstein omavalvontajärjestelmän perehdytys ja Ravintolan omavalvonta -verkkokurssi.
Mitä minun tulee tehdä?
- Kirjaudu MyLearningiin ja hae haluamasi kursseja ylävalikon hakukentän avulla. Lisää kurssit suorittaa Ravintolan omavalvonta -verkkokurssi.
- Jokainen ruokailupalveluiden työntekijä tulee perehdyttää omavalvontaan ja tämän voi tehdä omavalvonnan verkkokurssin ja Chefstein-perehdytyskurssin avulla.
- Verkkokoulutukset päivittyvät omavalvontasuunnitelman päivittyessä.