50/50 Lisää kasviksia - lisää terveyttä

Kasvikset sisältävät runsaasti suojaravintoaineita, kuten kuitua, vitamiineja, kivennäisaineita ja fytokemikaaleja. Siksi ne ovat tärkeitä elimistön toiminnalle. Kasvikset sisältävät painoonsa nähden vain vähän energiaa, joten ne ovat avuksi myös painonhallinnassa. Terveyden kannalta on parasta syödä kasviksia monipuolisesti. Kasvisten käyttöön ottoa voi lisätä ottamalla kasvikset osaksi jokaista ateriaa. Kasviksia suositellaan syötäväksi vähintään puoli kiloa päivässä. Tämä määrä saadaan kuudesta, oman kämmenen kokoisesta annoksesta.

Mitä uutta?

Vuoden 2021 ensimmäisenä teemana tarjoamme asiakkaille tietoa terveellisistä lounasvalinnoista. Asiakkaita herätellään pohtimaan omia lounasvalintoja ja valintojen vaikutusta terveyteen ja työhyvinvoitiin. Herättelijänä kampanjassa toimivat digitaaliset- ja tulostettava (A4) mainosjulisteet, joista toisissa löytyvät ihanteelliset lautasmalli  ja toisissa iskulause: 

"Lisää kasviksia - lisää terveyttä"

Kampanjan tarkoituksena on lisätä asiakkaiden kasvisten määrää lautasella, joko reseptäjä muokaten tai enemmän kasvisvaihtoehtoja tarjoten. Lisäksi kampanja toimii asiakkaiden vapaa-ajan ruoanvalmistamiseen hyvänä herättelijänä. 

MITÄ HYÖTYÄ TÄSTÄ ON?

Voit ottaa materiaalin käyttöön omassa ravintoloissasi ja näin kertoa asiakkaille yterveellisistä vaihtoehdoista. Materiaaleissa on asiakkaita herättelevät kuvat ja tekstit. Oikein kasatut lounasannokset tukevat työhyvinvointia
ja terveyttä.


MILLOIN VOIN ALOITTAA?

Kampanjan materiaalit ovat käytössä tammikuusta lähtien Q-aseman teema-kansiossa. Polku materiaalien luokse on: 

Q:\Service Excellence 93000\Ruokailupalvelut 93500\Catering Services (LUKUOIKEUDET ruokailupalvelut kaikki)\Konsepti\Teemat ja kampanjat\2021\01-2020

Mitä minun tulee tehdä?

  1. Hae Aromista Blendaus ja kasvisruoka reseptejä.
  2. Laita materiaalit esille ravintolassa.
Edellinen Seuraava