Kevättalvella ruoka valmistuu uunissa tai hellalla ulkoilun aikana. Hitaasti matalalla lämmöllä kypsennetyt keitot ja padat maustuvat erityisen maukkaiksi ja aromaattisiksi. Käytä reippaasti tuoreita vahvoja yrttejä kuten rosmariinia ja timjamia, laakerinlehteä, pippureita ja vaikkapa kanelitankoja ruokien maustamiseen. Juurekset, pavut ja perunat muuttuvat pitkään hautuessaan maistuvan meheviksi.

MITÄ UUTTA?
Vuoden 2021 toisena teemana teemakalenterin mukaisesti viestimme asiakkaille suomalaisesta lohturuoasta, eli keitoista ja padoista. Asiakkaille tarjotaan herkullisia keitto- ja pataruokia lounaalla sekä herätellään ajatuksella tehdä pataruokia kotona. Kampanjamateriaalina toimivat digitaaliset- ja tulostettava (A4) mainosjulisteet.
MITÄ HYÖTYÄ TÄSTÄ ON?
Ota materiaali käyttöön ravintoloissasi ja viesti helposti sekä mukavasti toiminnastamme ISS Food Servicessä. Materiaaleista löytyvät kuvat ja videot, joita on helppo hyödyntää ravintolan näytöillä. Lisäksi ravintolan somekanavia varten on valmiiksi tehty erilaiset saatesanat, jolloin somepäivitysten tekeminen on helppoa.
MILLOIN VOIN ALOITTAA?
Kampanjan materiaalit ovat käytössä tammikuusta lähtien Q-aseman teema-kansiossa. Polku materiaalien luokse on:
Q:\Service Excellence 93000\Ruokailupalvelut 93500\Catering Services (LUKUOIKEUDET ruokailupalvelut kaikki)\Konsepti\Teemat ja kampanjat\2021\ISS Helmi-maalis
MITÄ MINUN TULEE TEHDÄ?
- Hae Aromista erilaisia maistuvia keitto ja pataruokia
- Laita materiaalit esille ravintolassa.
- Viesti teemasta myös somekanavissa