Teemakalenteri vuodelle 2023

Johdanto

Vuodelle 2023 on tehty teemakalenteri. Kalenterin tarkoitus on aiempien vuosien tapaan ohjata ravintoloita siinä, mitkä juhlapyhät ja teemat voivat vuonna 2023 näkyä ravintoloiden lounastarjonnassa ja viestinnässä.

Vuonna 2023 viestinnässä ja teemoissa korostuvat kasvisruoat, hiilijalanjälki, luomu ja vastuullisuus​. Juhlan ajat ja juhlapyhät huomioidaan kalenterivuoden mukaisesti perinteiseen tapaan ja myös ne löytyvät teemakalenterista. Teemakalenterin näet alla ja sen löydät tulostettavana versiona myös teamsista: ISS Food service Suomi > Markkinointi ja viestintä > Teemakalenteri

Vastuullisuus on tämän hetken megatrendi, joka näkyy erilaisin teemoin ISS:n vuoden 2023 teemakalenterissa. Vuoden aloitamme terveellisyys- ja ravitsemus-aiheisella lautasmalliteemalla, johon on saatavilla viestintämateliaaleja valmiiden tulostettavien julistepohjien, screen-näyttökuvien ja runsaan kuvamateriaalin verran. Viestintään liittyvät materiaalit löytyvät teams-kansiosta: ISS Food service Suomi > Markkinointi ja viestintä > Teemat > Lautasmalli.

Keväällä vastuullisuuden teema-aiheena ovat myös hiililounas,ruokahävikki ja luomu ja näistä kerromme lisää myöhemmin. Lisäksi joka kuukausi nostamme esille satokauden kasvisksen ja siitä valmistettuja reseptejä.

Aiempina vuosina olemme tehneet teemojen ja viestinnän osalta runsaasti yhteistyötä viestintäalan yritysten kanssa. Vuonna 2023 hyödynnämme aiempina vuosina tehtyjä materiaaleja, yhteistyökumppaneidemme viestintäosaamista ja konsernilta saatavia materiaaleja entistä enemmän.

Tiesitkö, että ISS Palveluilla on uudet nettisivut? Kurkkaa täältä, keitä tuttuja supersankareita näet ravintolapalveluiden sivuilla!​

Mitä hyötyä tästä on?

Ottamalla teemakalenterin käyttöön, pystyt suunnittelemaan ravintolassasi ensi vuonna 2023 näkyvät teemat. Voit tulostaa teemakalenteri ravintolan keittiön seinälle tai ilmoitustaululle.

Milloin voin aloittaa?

Teemakalenterin voi ottaa käyttöön heti.

Mitä minun tulee tehdä?

1. Tutustu teemakalenteriin ja valitse sieltä ne teemat, joihin teidän ravintolassa ensi vuonna osallistutaan.

2. Tulosta teemakalenteri tiimin nähtäville.

Edellinen Seuraava